FAQ

Frequently asked questions

Veelgestelde vragen

Wat kost adverteren?

Dit hangt onder andere af van het aantal campagnes, de keuze van platformen en de beschikbaarheid van content. Voor een inschatting kun je contact met ons opnemen. Wij geven ook graag vrijblijvend advies. Neem vooral contact met ons op, of download de gratis one-pager!

Wat kost een website?

Dit hangt af van verschillende variabelen en is altijd maatwerk. Voor een exacte prijs kun je het beste direct contact met ons opnemen!

Wat heb ik nodig om te kunnen starten met online adverteren?

Voordat wij kunnen starten met adverteren heb je een website, app of platform nodig waar de potentiële klant op kan 'landen'. Daarnaast heb je ook content nodig, zowel visueel als tekstueel. Heb je nog geen website of content? Hier kunnen wij jou ook zeker bij helpen!

Wat is SEO?

SEO betekent het optimaliseren van jouw website en alle webpagina's die aan jouw website hangen voor de verschillende zoekmachines, met als belangrijkste zoekmachine natuurlijk Google. Door deze inspanningen wordt jouw website hoger in de verschillende zoekresultaten, die voor jouw website relevant zijn, geplaatst door Google. Zo kunnen potentiële klanten jou beter en sneller vinden op het internet; vooral als zij jouw bedrijf nog niet bij naam kennen.

Wat betekent jullie logo?

Ons logo, een versimpelde weergave van een broodje, is niet alleen een knipoog naar de geliefde sandwich spread, maar symboliseert ook onze kernmissie: het samenstellen en verspreiden van jouw merkverhaal, laag voor laag, met precisie en smaak.

Hoe krijg ik mijn bedrijf in de lift?

Het gaat niet alleen om 'zichtbaar zijn'. Het gaat om zichtbaar zijn op de juiste plaatsen, op de juiste momenten, en met de juiste boodschap. Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat elke marketingeuro telt en bijdraagt aan je bottom line. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan denken wij graag met je mee.

Kom in contact met ons

Is jouw vraag nog niet (volledig) beantwoord?