Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Marketing automation bureau - Social Spread

Het gaat niet alleen om 'zichtbaar zijn'. Het gaat om zichtbaar zijn op de juiste plaatsen, op de juiste momenten, en met de juiste boodschap. Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat elke marketingeuro telt en bijdraagt aan je bottom line.

P1555071 (2)

Wat is marketing automation precies?

Marketing automation is het gebruik van software en technologie om (marketing)processen te automatiseren, stroomlijnen en te meten. Dit stelt organisaties in staat om efficiënter en effectiever te werken, door taken zoals e-mailmarketing, social media posting en advertentiecampagnes te automatiseren. Het doel is om de juiste boodschap, aan de juiste doelgroep, met de juiste timing te leveren, waardoor de kans op conversie wordt verhoogd. Marketing automation draagt ook bij aan het verzamelen en analyseren van klantgegevens, waardoor gepersonaliseerde en gerichte marketingstrategieën ontwikkeld kunnen worden. Door het uitbesteden van marketing automation aan een bureau zoals Social Spread, kan je profiteren van de expertise en technologie om werkzaamheden te optimaliseren en een hogere ROI (return on investment) te behalen.

Timeline

Marketing automation uitbesteden - hoe wij te werk gaan

Maand 1

In-take & Doelstellingen

We beginnen met een diepgaande intake om jouw bedrijfsdoelen, klantsegmenten en specifieke eisen voor marketing automation te begrijpen. Dit helpt ons bij het opstellen van een op maat gemaakte strategie.

in-take & doelstellingen
Maand 1
Maand 1

CRM/Database inrichten

Een centrale plek voor klantgegevens is essentieel. We richten een CRM-systeem in of optimaliseren jouw huidige systeem om ervoor te zorgen dat klantgegevens effectief worden beheerd en gebruikt.

doelgroepanalyse & contentcreatie
Maand 1
Maand 2

E-mailmarketing set-up

We zetten een e-mailmarketing platform op en integreren dit met jouw CRM. Hierbij ontwerpen we templates, segmenteren we jouw doelgroep en plannen we automatische e-mailcampagnes.

Automatiseringsworkflows
Maand 2
Maand 3

Integratie van systemen

Om een naadloze automatisering te garanderen, integreren we alle benodigde tools, zoals je website, e-commerce platform en andere relevante systemen, met het marketing automation platform.

implementatie & publicatie
Maand 3
Maand 4

Automatiseringsworkflows

Gebaseerd op klantgedrag en -interacties, ontwerpen we automatiseringsworkflows. Dit kan variëren van lead nurturing campagnes tot gepersonaliseerde aanbevelingen en heractiveringsstrategieën.

advertentiebeheer
Maand 4
Continu

Monitoring & optimalisatie

Na implementatie monitoren we de prestaties van de automatiseringscampagnes. We analyseren de resultaten, voeren A/B-tests uit en optimaliseren voortdurend om de ROI te maximaliseren en de klantbetrokkenheid te verbeteren.

Prestatie monitoring & optimalisatie
Continu
Wat te verwachten wanneer wij onze marketing automation uitbesteden aan Social Spread?

Als de klant succesvol is, is Social Spread succesvol

Bouw jouw eigen publiek en geef voor altijd gratis voorstellingen. Slimme systemen maken dit gemakkelijk en bieden de juiste tools om fraaie e-mailcampagnes op te zetten.

Iedere koper, evenementbezoeker, client of app gebruiker laat gegevens achter. Hier laten veel ondernemers een lucratieve kans liggen, om opnieuw contact op te nemen met de klanten en/of potentiële klanten. Dit kan worden geautomatiseerd naar honderden contacten tegelijk én toch gepersonaliseerd.

Wij zetten graag onze expertise binnen marketing automation in, zodat jullie meer tijd hebben voor de operationele aspecten. Kies daarom voor het uitbesteden van de marketing automation bij ons bureau. 

E-mail marketing
Sales management
Data
email marketing
sales management social spread (1)
data marketing automation

60+ Google Reviews

Klik op de widget om onze reviews op Google live in te zien.
Social Spread wordt vertrouwd door 80+ klanten in Nederland en buitenland

Ontdek wat marketing automation jou kan opleveren