Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Adverteren op Meta (Facebook)

Facebook is met haar 2,7 miljard actieve gebruikers per maand nog steeds een hele belangrijke schakel voor adverteerders.

Net als bij Instagram is het bijna vanzelfsprekend dat ook jouw doelgroep van dit platform gebruikmaakt. Een potentiële klant hoeft maar één keer jouw pagina te liken en vervolgens kan je deze persoon voor altijd kosteloos al jouw nieuwe producten en kortingsacties laten zien.

adverteren op facebook instagram meta voor bedrijven

Profielgericht adverteren

Via Facebook en Instagram kun je er ook voor kiezen om alleen de klanten te bereiken die al eens eerder op jouw website zijn geweest. Of je laat Facebook een doelgroep ontwikkelen van mensen die lijken op jouw websitebezoekers. Hoe Facebook dat doet is op basis van online zoekgedrag en demografische gegevens, voor jou en ons eigenlijk een onbelangrijke vraag. Maar het werkt!

Adverteren via Facebook en Instagram is de manier om zeer specifiek jouw doelgroep te bereiken met advertenties op maat. Via deze platformen kunnen we verschillende doelstellingen nastreven. Ben jij op zoek naar merkbekendheid, websitebezoekers of directe conversies, dan biedt adverteren op Facebook en Instagram de oplossing.

met succes adverteren voor een webshop winstgevend
Social Spread wordt vertrouwd door 80+ klanten in Nederland en buitenland

60+ Google Reviews

Klik op de widget om onze reviews op Google live in te zien.

Als de klant succesvol is dan is Social Spread succesvol.

En dat is de enige formule die voor ons geldt. Daarom gaan wij lange termijn samenwerkingen aan met bedrijven - of beter gezegd: mensen - waar wij in geloven. Ons doel is dan ook dat de klant op ons verdient, met andere woorden: de investering gedaan voor online marketing er ruimschoots uit verdienen.
 
Wij maken online marketing simpel en transparant zodat jij precies weet waar onze energie naartoe gaat. Wij staan dus voor transparantie en helderheid, maar bovenal: resultaat. Wij maken graag kennis met jou om te ontdekken waar de online kansen liggen voor jouw product of dienst. Iedere doelgroep is immers online te vinden!
profielfoto beau
Kom in contact met ons
Plan een vrijblijvend gesprek
Plan afspraak
Describe your image
Download one-pager
Met informatie over onze diensten en tarieven
Download