Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Websites met Social Spread

Ons logo, een versimpelde weergave van een broodje, is niet alleen een knipoog naar de geliefde sandwich spread, maar symboliseert ook onze kernmissie: het samenstellen en verspreiden van jouw merkverhaal, laag voor laag, met precisie en smaak.

P1555333
Timeline

Hoe wij te werk gaan

Jan 2024

In-take & doelstellingen

We starten met een grondige intake om jouw bedrijfsdoelen, merkidentiteit en specifieke website-eisen te begrijpen. Dit vormt de basis voor een website die echt bij jou past.

in-take & doelstellingen
Jan 2024
Jan 2024

Ontwerp & structuur

Op basis van de intake creëren we een visueel ontwerp en een sitemap voor de website. Hierbij houden we rekening met gebruiksvriendelijkheid en een logische navigatiestructuur.

implementatie & publicatie
Jan 2024
Feb 2024

Websiteontwikkeling

Met het goedgekeurde ontwerp beginnen we met de bouw van de website. We zorgen voor een responsief design, zodat jouw site op alle apparaten optimaal werkt.

advertentiebeheer
Feb 2024
Mar 2024

SEO optimalisatie

Tijdens en na de ontwikkeling implementeren we de belangrijkste SEO principes. Dit omvat het optimaliseren van meta-tags, het gebruik van relevante trefwoorden en het waarborgen van een snelle laadtijd.

doelgroepanalyse & contentcreatie
Mar 2024
Mar 2024

Lancering & monitoring

Na de lancering monitoren we de prestaties van de website en de SEO-resultaten. We evalueren regelmatig en voeren waar nodig optimalisaties door om de zichtbaarheid en functionaliteit te blijven verbeteren.

Automatiseringsworkflows
Mar 2024
Wat mag ik verwachten?

Als de klant succesvol is, is Social Spread succesvol

Bij Social Spread staan we klaar om jouw merkverhaal om te zetten in meetbare resultaten. Of je nu meer verkopen, leads of engagement wilt genereren, we bieden maatwerkoplossingen, variërend van branding en webdesign tot SEO-optimalisatie. Allemaal te bundelen in een pakket op maat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw project kunnen vormgeven en wat de bijbehorende kosten zijn. Als het niet helemaal aansluit, dan heb jij mooi een gratis adviesgesprek gehad en kun je profiteren van alle tips die we je weten te kunnen geven.

Branding
Web development
SEO
branding social spread
web dev social spread
seo social spread

Vrijblijvend adviesgesprek