Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is by far het meestgebruikte zakelijke netwerkplatform in Nederland met 6 miljoen gebruikers, maar ook wereldwijd is dit hét toneel voor jouw digitale business netwerk.

De concurrentie ligt ver achter en enkel in specifieke landen is een ander platform een serieus alternatief. Bijvoorbeeld Xing in Duitsland. Leuk feitje: Nederland staat al jarenlang in de top 3 "Most engaged LinkedIn countries".

greg-bulla-auITmXWF3Qw-unsplash

LinkedIn is alleen voor B2B relevant, toch?

Hoewel LinkedIn voornamelijk B2B georiënteerd is in gebruik, is dit ook zeker een interessant platform voor B2C bedrijven. Met LinkedIn adverteren kun jij jouw bedrijf en/of boodschap krachtig overbrengen aan een specifieke, zakelijke doelgroep. Ook wordt het platform veel gebruikt voor werving en selectie van nieuwe medewerkers; organisch of via advertenties.

P1555154 (2)

Waarom is LinkedIn zo belangrijk?

De grote, zakelijke user-base en het effectieve bereik (specifieke targeting op profieleigenschappen zoals functietitel, senioriteit, interesses) dat LinkedIn Ads bedrijven biedt, heeft ervoor gezorgd dat dit in Nederland steeds populairder wordt. Ook heeft dit als logisch gevolg dat LinkedIn Ads een relatief duur platform is. Zo heb je als maandelijks budget al snel minimaal €400 nodig om echt significante resultaten te kunnen boeken.

ben-sweet-2LowviVHZ-E-unsplash (1)
Social Spread wordt vertrouwd door 80+ klanten in Nederland en buitenland
Aan het woord

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Als de klant succesvol is dan is Social Spread succesvol.

En dat is de enige formule die voor ons geldt. Daarom gaan wij lange termijn samenwerkingen aan met bedrijven - of beter gezegd: mensen - waar wij in geloven. Ons doel is dan ook dat de klant op ons verdient, met andere woorden: de investering gedaan voor online marketing er ruimschoots uit verdienen.
 
Wij maken online marketing simpel en transparant zodat jij precies weet waar onze energie naartoe gaat. Wij staan dus voor transparantie en helderheid, maar bovenal: resultaat. Wij maken graag kennis met jou om te ontdekken waar de online kansen liggen voor jouw product of dienst. Iedere doelgroep is immers online te vinden!
Describe your image
Download one-pager
Met informatie over onze diensten en tarieven
Download
beau_pf_2021
Kom in contact met ons
Plan een vrijblijvend gesprek
Plan afspraak