Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Effectief Social Media uitbesteden met Social Spread

Als boutique social media bureau bieden we niet alleen de finesse en persoonlijke aandacht die je van een gespecialiseerd bureau mag verwachten, maar ook de expertise en tools om jouw merk op de kaart te zetten. Van strategie tot uitvoering, van content creatie tot community management, wij zorgen ervoor dat jouw merkverhaal resonantie vindt bij je doelgroep.

P1555229
Timeline

Hoe wij te werk gaan

Week 1

In-take & doelstellingen

We leren jouw bedrijf kennen, bepalen de doelstellingen en ontwikkelen een op maat gemaakte contentstrategie voor jouw unieke merkverhaal.

in-take & doelstellingen
Week 1
Week 2

Doelgroep analyse & content creatie

We identificeren samen jouw doelgroep en creëren boeiende content die resoneert, ondersteund door een gestructureerde contentkalender.

doelgroepanalyse & contentcreatie
Week 2
Vanaf week 3

Implementatie & publicatie

Met behulp van social media tools publiceren we content, monitoren we de interacties en bouwen we een betrokken community.

implementatie & publicatie
Vanaf week 3
Week 3 tot 6

Advertentiebeheer

We zetten gerichte advertentiecampagnes op om het bereik te vergroten en de betrokkenheid bij jouw boodschap te verhogen.

advertentiebeheer
Week 3 tot 6
Continu

Prestatie monitoring & optimalisatie

We analyseren de resultaten, rapporteren de prestaties en passen de strategie aan voor continue verbetering.

Prestatie monitoring & optimalisatie
Continu
Elke maand

Periodieke evaluatie

Samen evalueren we de voortgang, vieren we successen en stellen we nieuwe doelen voor de toekomst.

Periodieke evaluatie
Elke maand
Wat mag ik verwachten?

Als de klant succesvol is, is Social Spread succesvol

Welkom bij Social Spread. Waar alles draait om het transformeren van jouw merkverhaal in meetbare resultaten. Of je nu streeft naar meer verkopen, leads of engagement, wij zijn hier om je te helpen je doelen te bereiken en zelfs te overtreffen.

Het gaat niet alleen om 'zichtbaar zijn'. Het gaat om zichtbaar zijn op de juiste plaatsen, op de juiste momenten, en met de juiste boodschap. Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat elke marketingeuro telt en bijdraagt aan je bottom line.

Naamsbekendheid
Verkeer
Conversies
voorbeeld van een naamsbekendheid post voor een klant
voorbeeld van een verkeer post voor een klant
voorbeeld van een verkeer post voor een klant (1)
Samen online impact maken

Onze klant cases

60+ Google Reviews

Klik op de widget om onze reviews op Google live in te zien.

Pakkend beeldmateriaal

Jouw product of dienst komt pas echt tot leven door unieke beelden te tonen op het juiste moment. Enkel tekst is niet voldoende om jouw potentiële klant te boeien en te doen overtuigen. Of het nu gaat om video’s en foto’s voor op jouw website of een spetterende nieuwe video als de basis voor een nieuwe online campagne. Social Spread schiet de beelden en bewerkt ze naar smaak!

Met de nieuwste technieken in soft- en hardware (denk bijvoorbeeld aan drones) kunnen wij jouw project, product of dienst vastleggen op het netvlies van de potentiële klant.

Links twee voorbeelden van video-content van klanten van ons. Dit format leent zich perfect om jouw merkverhaal op een pakkende manier over te brengen. Vervolgens is het aan Social Spread om dit op de juiste plekken aan de juiste mensen, op de juiste tijdstippen over te brengen.

Waarom social media uitbesteden?

Wil je actiever zijn op Instagram, Facebook en LinkedIn maar kom je tijd tekort? Of wil je deze kanalen effectiever inzetten en zorgen dat dit bijdraagt aan de doelen van jouw bedrijf? Wij zien dat veel bedrijven hier kansen en laten liggen, en kunnen ervoor zorgen dat jij geen omkijken meer hebt naar jouw social media pagina’s. Terwijl jouw pagina’s alsnog gevuld blijven met unieke en interessante actualiteiten over jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat we secuur te werk gaan. Dat betekent dat we vooraf met jullie bespreken wat voor soort content we gaan plaatsen. We houden rekening met de branding en de tone-of-voice. Mocht het juiste beeldmateriaal nog niet aanwezig zijn dan ondersteunen we hier graag bij!

website laten maken door professionals (650 x 525 px)