Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Adverteren op Google Ads

Ja, Google. Dat gebruik je natuurlijk om iets op te zoeken. Nou niet helemaal. Want wist je dat YouTube ook van Google is? En wist je dat je via het Google Ads Netwerk op meer dan 2 miljoen websites kunt adverteren?

pawel-czerwinski-fpZZEV0uQwA-unsplash

‘Anders Google je het even...’

Beeld je het volgende eens in, als je wilt. Je bekijkt tijdens werktijd even snel die website waar je vrienden het laatst over hadden, met die gave sneakers waar iedereen het over heeft. Hmm €175, toch te duur. Nou, weer door met werken. Om een uur of 8, met de tv aan op de achtergrond, pak je even je telefoon erbij. Toch even opzoeken wat nou de hoofdstad van Ghana is. Ah, Accra! Natuurlijk. Maar wat is dit eigenlijk voor interessante reis-website die mij nu de hoofdstad van Ghana vertelt? Toch even kijken. Maar wat zie ik nou? Een advertentie van die schoenen van vanmiddag? Maar nu in de aanbieding, voor maar €95. Hé, dat ga ik doen.

En dan hebben we het nog niet eens over Apps gehad. Want ook daar kun je op adverteren via Google Ads.

P1544613
Social Spread wordt vertrouwd door 80+ klanten in Nederland en buitenland
Aan het woord

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Als de klant succesvol is dan is Social Spread succesvol.

En dat is de enige formule die voor ons geldt. Daarom gaan wij lange termijn samenwerkingen aan met bedrijven - of beter gezegd: mensen - waar wij in geloven. Ons doel is dan ook dat de klant op ons verdient, met andere woorden: de investering gedaan voor online marketing er ruimschoots uit verdienen.
 
Wij maken online marketing simpel en transparant zodat jij precies weet waar onze energie naartoe gaat. Wij staan dus voor transparantie en helderheid, maar bovenal: resultaat. Wij maken graag kennis met jou om te ontdekken waar de online kansen liggen voor jouw product of dienst. Iedere doelgroep is immers online te vinden!
Describe your image
Download one-pager
Met informatie over onze diensten en tarieven
Download
beau_pf_2021
Kom in contact met ons
Plan een vrijblijvend gesprek
Plan afspraak