Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Google Ads uitbesteden

Ja, Google. Dat gebruik je natuurlijk om iets op te zoeken. Nou niet helemaal. Want wist je dat YouTube ook van Google is? En wist je dat je via het Google Ads Netwerk op meer dan 2 miljoen websites kunt adverteren? Dus als jij graag op Buienradar wilt adverteren omdat je regenjassen verkoopt, dan kan dat. En als jij graag op 9292 OV wilt adverteren omdat je een app met luisterboeken hebt, dan kan dat ook. En zo zorg jij ervoor dat jouw marketing budget effectief wordt ingezet - en daar helpen wij graag bij.

adverteren op google gmail youtube display websites

‘Anders Google je het even...’

Beeld je het volgende eens in, als je wilt. Je bekijkt overdag even snel die website waar je laatst over hebt gehoord, met die gave sneakers die je wel eens gezien hebt. Hmm, toch te duur.

Om een uur of 8, met de tv aan op de achtergrond, pak je even je telefoon erbij. Even op NOS kijken naar het laatste nieuws. Maar wat zie ik daar nou? Een advertentie met precies die schoenen van vanmiddag?! Maar nu in de aanbieding, voor maar €79. Hé, dat ga ik doen. Een mooie deal, op het juiste moment en uiterst gemakkelijk.

Dit noemen we 'Display' advertising  van Google. Eén van de verschillende advertentietypes via Google Ads. En dan hebben we het nog niet eens over Apps zoals LinkedIn (b2b) en Youtube gehad, want ook daar kun je op adverteren.

Ontwerp zonder titel - 2023-10-04T155609.899
Social Spread wordt vertrouwd door 80+ klanten in Nederland en buitenland

60+ Google Reviews

Klik op de widget om onze reviews op Google live in te zien.

Als de klant succesvol is dan is Social Spread succesvol.

En dat is de enige formule die voor ons geldt. Daarom gaan wij lange termijn samenwerkingen aan met bedrijven - of beter gezegd: mensen - waar wij in geloven. Ons doel is dan ook dat de klant op ons verdient, met andere woorden: de investering gedaan voor online marketing er ruimschoots uit verdienen.

Wij maken online online advertising - adverteren op kanalen zoals LinkedIn en andere social media -  simpel en transparant zodat jij precies weet waar onze energie naartoe gaat. Wij staan dus voor transparantie en helderheid, maar bovenal: resultaat. Wij maken graag kennis met jou om te ontdekken waar de online kansen liggen voor jouw product of dienst. Iedere doelgroep is immers online te vinden!


Social Spread wordt vertrouwd met het uitbesteden van Google Ads door 80+ klanten in Nederland en buitenland.

profielfoto beau
Kom in contact met ons
Plan een vrijblijvend gesprek
Plan afspraak
Describe your image
Download one-pager
Met informatie over onze diensten en tarieven
Download