Strategisch Smeren, Succesvol Serveren

Online adverteren met Social Spread

Het gaat niet alleen om 'zichtbaar zijn'. Het gaat om zichtbaar zijn op de juiste plaatsen, op de juiste momenten, en met de juiste boodschap. Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat elke marketing euro telt en bijdraagt aan je bottom line.

P1544586 (5)
Timeline

Hoe wij online adverteren

Week 1

De juiste strategie

De keuze is reuze, binnen de wereld van online marketing. Daarom helpen wij graag hier structuur in aan te brengen en de juiste strategie te bepalen voor jouw bedrijf.

doelgroepanalyse & contentcreatie
Week 1
Week 2

Technische opstart

Gedurende een periode van gemiddeld 2 weken zetten wij de techniek klaar (denk aan het Ad Account, tracking met de website, social media profiel).

in-take & doelstellingen
Week 2
Week 2 tot 6

Pilot fase, data verzamelen

We starten met een aantal bekendheid- en verkeercampagnes om de doelgroep op te warmen, data te verzamelen en later te kunnen retargeten.

implementatie & publicatie
Week 2 tot 6
Week 6

Focus op conversies

Nu is het tijd voor de conversiecampagnes. We hebben de doelgroep scherp in beeld, we weten wat hen interesseert en beweegt en zorgen voor de juiste content en timing.

Prestatie monitoring & optimalisatie
Week 6
Na week 7

Retargeting

Retargeting is een zeer kosteneffectieve manier om mensen opnieuw een advertentie te laten zien indien zij eerder op jouw website zijn geweest en/of interactie hebben getoond met een eerdere advertentie van jou.

advertentiebeheer
Na week 7
Continu

Optimaliseren & opvolging

Adverteren is continu optimaliseren. Het kan al-tijd beter, vinden wij. Ook de opvolging is belangrijk, want een ingevuld contactformulier levert nog geen geld op.

Periodieke evaluatie
Continu
Wat mag ik verwachten?

Als de klant succesvol is, is Social Spread succesvol

Welkom bij Social Spread. Waar alles draait om het transformeren van jouw merkverhaal in meetbare resultaten. Of je nu streeft naar meer verkopen, leads of engagement, wij zijn hier om je te helpen je doelen te bereiken en zelfs te overtreffen.

Het gaat niet alleen om 'zichtbaar zijn'. Het gaat om zichtbaar zijn op de juiste plaatsen, op de juiste momenten, en met de juiste boodschap. Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat elke marketingeuro telt en bijdraagt aan je bottom line.

Naamsbekendheid
Verkeer
Conversies
voorbeeld van een bekendheid ad voor een klant
voorbeeld van een conversie ad voor een klant (1)
met prijs-1
Samen online impact maken

Onze klant cases

Klant of partner worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Digitaal of bij ons op kantoor.

Samen online impact maken.

Onze missie is het openbreken van het troebele, ongrijpbare, cowboy-gehalte in online marketing vandaag de dag. Wij willen ondernemers en bedrijven de kracht laten ervaren van de online mogelijkheden en moderne digitale tools, zonder alle onnodige ruis.

Logge systemen, verschillende tussenschakels, hoge marketingkosten, abstracte resultaten en trage communicatie zijn voorbeelden van ergernissen die wij in de praktijk tegenkomen. Daarom gaan wij data-gedreven en met de juiste processen te werk, om ervoor te zorgen dat wij maximaal impact weten te maken.

website laten maken door professionals (650 x 525 px)