615450e2e40b6a08cdfe6fb4_Social-Spread-review-logos_0000s_0003_6144442078cf26ac4484d775_sparcologo-1
Webshop racekleding, Nederland & België

Sparco: een ROAs van €35 terug op elke euro

''Social Spread heeft ons geholpen met het online adverteren voor onze webshop. Het gaat inmiddels erg goed en zal Social Spread daarom zeker aanraden.''

Van Sandwich naar Euro’s

2.1 mln

Bereik

Op social media hebben we een bereik van 2.100.000 gerealiseerd, wat heeft geleid tot ruim 25.000 websitebezoekers. 

62

Campagnes

Tot op heden hebben we voor Sparco 62 verschillende campagnes gelanceerd op meerdere platformen. Uiteraard verschuiven we het budget naar de best presterende campagnes.

~ €223k

Extra omzet

Tot op heden hebben we in totaal ruim €223.000 aan extra omzet via de webshop gerealiseerd. Gemiddeld is dit zo'n €10.000 per week aan extra omzet door de advertentiecampagnes.

Laat die motor maar draaien...

Voor Sparco Fashion NL zijn we aan de slag gegaan met het promoten van het gehele schoenenassortiment op social media en Google. Vanaf het allereerste moment zijn wij aan boord gekomen bij Sparco Fashion NL en samen zijn we nog steeds aan het groeien. Maandelijks gaat het marketingbudget omhoog waarbij de ROAS gelijk blijft.

Een succesformule! Omdat de klant zo tevreden is met Social Spread heeft het team weekendkaarten gekregen voor de Grand Prix van Zandvoort 2021. Samen met de klant zaten wij in het zonnetje op de tribune van een geweldige race te genieten. Altijd leuk zo'n uitnodiging van een tevreden klant. Nog leuker is de persoonlijke klantrelatie en natuurlijk de goede resultaten. Want Sparco krijgt momenteel voor elke €1 besteed aan advertising tussen de €10 en soms wel €35 terug. Dat is een motor die zo hard mogelijk mag draaien!

Over Sparco

Sparco: een Italiaanse raceshop. De geschiedenis van Sparco wordt gekenmerkt door onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Het bedrijf in Volpiano (Turijn) werd in 1977 opgericht met als doel de veiligheid van de bestuurder te verbeteren door de productie van hoogwaardige materialen en heeft zijn missie nooit verraden. Sparco heeft kleding en accessoires gemaakt voor hoogwaardige raceauto’s die het merk wereldberoemd hebben gemaakt. Vandaag de dag is Sparco aanwezig op 3 continenten met 5 vestigingen.

Waar mogen wij jou mee helpen?

marketing succes adverteren webshop bestellingen verkopen
Online marketing
Laat ons je gids zijn in deze digitale reis en samen ongekende resultaten behalen.
website laten maken goedkoop seo uitbesteden betaalbaar
Website & SEO
Ga voor een responsieve, converterende website en zet jouw verhaal krachtig in de markt. En zorg dat je door de juiste mensen wordt gevonden, door SEO optimalisatie.
social media marketing succes profiel engagement netwerk linkedin instagram facebook
Social media
Maximaliseer je impact op social media met Social Spread's effectieve aanpak.