S&Plogo
Bouwbedrijf, Noord-Holland

S&P Bouw: 21 contactaanvragen p/m

Bouwbedrijf S&P Bouw heeft Social Spread in de hand genomen om te zorgen voor meer offerteaanvragen voor bouwprojecten. Aan de hand van zoekmachine advertenties hebben wij onderstaande resultaten weten te behalen en vullen wij nog steeds maandelijks de agenda met afspraken.

Van Sandwich naar Euro’s

411

Ingevulde contactformulieren

In totaal zijn er zo'n 411 geïnteresseerde mensen geweest die via één van onze advertenties op de website een contactformulier van S&P Bouw hebben ingevuld.

4.9%

Click-through-rate

Gemiddeld klikt 4,9% van de mensen die de advertentie voorbij zien komen door naar de website van S&P Bouw.

17-62 mln

Potentiële dealwaarde

Op basis van het ingevulde contactformulier, met daarin de budgetindicaties, is berekend dat de potentiële dealwaarde die via de website in de periode van adverteren zijn binnengekomen uitkomt op €17 miljoen tot €62 miljoen.

De bouw van een lange-termijn samenwerking...

Met S&P Bouw zijn wij een samenwerking aangegaan, waarbij de focus primair ligt op Google campagnes. Social Spread kan daarmee beschouwd worden als de in-house marketingafdeling van S&P Bouw. Beide partijen hebben deze overeenkomst afgesloten omdat er wederzijds veel vertrouwen heerst en er op lange termijn een sterke samenwerking in het verschiet ligt. Dat laatste is inmiddels werkelijkheid geworden en de samenwerking zal, als het aan beide partijen ligt, nog jaren door renderen! Hierboven een greep uit de advertentieresultaten.

S&P Bouw

S&P Bouw is een expert in verbouw, renovatie, restauratie en bouwkundige & interieurprojecten. Ze bedienen een breed scala aan klanten, waaronder particulieren, bedrijven, zorginstellingen en projectontwikkelaars. S&P's aanpak is transparant, met duidelijke offertes en deskundig advies. Ze streven naar kostenbeheersing, tijdige oplevering en perfectie in elk detail. Met twintig jaar ervaring heeft S&P Bouw een indrukwekkend portfolio opgebouwd, getuige van hun toewijding aan kwaliteit.

Waar mogen wij jou mee helpen?

marketing succes adverteren webshop bestellingen verkopen
Online marketing
Laat ons je gids zijn in deze digitale reis en samen ongekende resultaten behalen.
website laten maken goedkoop seo uitbesteden betaalbaar
Website & SEO
Ga voor een responsieve, converterende website en zet jouw verhaal krachtig in de markt. En zorg dat je door de juiste mensen wordt gevonden, door SEO optimalisatie.
social media marketing succes profiel engagement netwerk linkedin instagram facebook
Social media
Maximaliseer je impact op social media met Social Spread's effectieve aanpak.