Renovlies dutch logo groot (2)
Schilderbedrijf, Nederland

Renovlies: van website naar offerte-aanvragen

Voor Renovlies Dutch hebben wij gezamenlijk als doelstellingen afgesproken om maandelijks zoveel mogelijk ingevulde contactformulieren te realiseren. Daarvoor moesten de kosten niet al te hoog komen te liggen.

Van Sandwich naar Euro’s

€3,80

Kosten per 1.000 weergaven (CPM)

Op social media hebben we voor elke €3,80 aan advertentiekosten 1.000 mensen binnen de doelgroep bereikt met relevante advertenties.

5,5%

Click-trough-rate

Gemiddeld klikt 5,5% van de mensen uit de doelgroep die de advertentie voorbij zien komen door naar de website van Renovlies Dutch.

€15

Kosten per offerte-aanvraag

Gemiddeld werd er voor elke €15 uitgegeven aan advertentie campagnes een offerte-aanvraag via de website ingediend.

Spread that paint...

Renovlies Dutch hebben wij online op de kaart gezet. Als één van onze eerste grote projecten mochten wij een website bouwen voor dit renovlies-/schilderbedrijf. Na het bouwen van deze website, waar zeer positief op is gereageerd, zijn wij doorgegaan met het adverteren op social media. Alhoewel het normaal gesproken nogal een uitdaging kan zijn om een nieuw bedrijf met een nieuwe website krachtig in de markt te zetten, is het gelukt om genoeg aanvragen per maand te realiseren. Dit duurt vaak even, voordat de doelgroep bekend is met de nieuwe naam, de nieuwe website goed geïndexeerd wordt en de campagnes zijn opgewarmd. Toch hebben wij, via Instagram en Facebook, ervoor kunnen zorgen dat er een constante stroom van relevante bezoekers naar de website zijn gegaan, na het zien van één van de advertenties. Een zeer leuke samenwerking met een mooi bedrijf, wat heeft gezorgd voor nieuwe business voor Renovlies Dutch. Terugkijkend op een positieve eerste samenwerking, wordt er gesproken over een passend vervolg.

Over Renovlies

Renovlies Dutch is een gespecialiseerd renovlies- en schilderbedrijf. Met een nieuwe, positief ontvangen website en effectieve social media campagnes via Instagram en Facebook, hebben we hun online aanwezigheid versterkt, wat heeft geleid tot een gestage stroom van relevante bezoekers en aanvragen.

Waar mogen wij jou mee helpen?

marketing succes adverteren webshop bestellingen verkopen
Online marketing
Laat ons je gids zijn in deze digitale reis en samen ongekende resultaten behalen.
website laten maken goedkoop seo uitbesteden betaalbaar
Website & SEO
Ga voor een responsieve, converterende website en zet jouw verhaal krachtig in de markt. En zorg dat je door de juiste mensen wordt gevonden, door SEO optimalisatie.
social media marketing succes profiel engagement netwerk linkedin instagram facebook
Social media
Maximaliseer je impact op social media met Social Spread's effectieve aanpak.