Lederweb_logo
Webwinkel, Nederland & België

Lederweb: samenwerking van 3 jaar & counting!

"Social Spread heeft ons geweldig geholpen met zowel het creëren van onze webshop en online adverteren om van Lederweb een succes te maken. Gedreven en ambitieuze partij. Zeer positieve samenwerking!"

Van Sandwich naar Euro’s

2.000.000

Bereik

Op social media hebben we 1.100.000 mensen bereikt uit de doelgroep van Lederweb.

€25.000+

Extra omzet

Tot op heden hebben we in totaal ruim €25.000 aan extra omzet via de webshop gerealiseerd, dat met een ROI van €1 op €6.

€5,60

Kosten per verkoop

Gemiddeld kost het €5,60 om een nieuwe verkoop te realiseren.

Nieuw merk in de markt zetten...

Eind 2020 kwam Lute Lederwaren naar Social Spread toe met het verzoek om mee te werken aan het in de markt zetten van een nieuw label. Dit nieuwe label zou volledig los moeten staan van de naam Lute Lederwaren en is meer gericht op kleine lederwaren. Een samenwerking die begon aan de tekentafel, om tot een pakkende merknaam, uitstraling en logo te komen. Vervolgens is er hard gewerkt aan het opzetten van een gloednieuwe webshop. Om zoveel mogelijk (relevant) websiteverkeer en uiteindelijk aankopen te realiseren, zijn wij vervolgens overgegaan tot adverteren op Google, Facebook en Instagram. Dit was dusdanig succesvol dat Lederweb voor elke €1 aan advertenties besteed er weer €5 tot €8 euro aan extra omzet in het laatje kon schuiven. Met andere woorden: een lucratieve investering. Tot op de dag van vandaag werken Lederweb en Social Spread in een stijgende lijn en in wederzijdse tevredenheid samen.

Over Lederweb

Lederweb, van moederbedrijf Lute Lederwaren (opgericht in 1991), is een specialist in lederwaren zoals tassen, portemonnees en riemen. Oorspronkelijk verkocht op markten, bieden we nu een steeds vernieuwende online collectie aan. Met jarenlange ervaring garanderen we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en hechten we veel waarde aan service en klanttevredenheid.

Waar mogen wij jou mee helpen?

marketing succes adverteren webshop bestellingen verkopen
Online marketing
Laat ons je gids zijn in deze digitale reis en samen ongekende resultaten behalen.
website laten maken goedkoop seo uitbesteden betaalbaar
Website & SEO
Ga voor een responsieve, converterende website en zet jouw verhaal krachtig in de markt. En zorg dat je door de juiste mensen wordt gevonden, door SEO optimalisatie.
social media marketing succes profiel engagement netwerk linkedin instagram facebook
Social media
Maximaliseer je impact op social media met Social Spread's effectieve aanpak.