Ontwerp zonder titel - 2023-09-05T125813.412
Privé chef platform, Nederland

Chef Maison: agenda helemaal volgeboekt!

"Wij hebben door de inzet van Social Spread zichtbare verbetering gezien in de conversie van onze webcampagnes. In het proces was het verder heel duidelijk wat we konden verwachten, en wat er van ons verwacht werd. Fijne samenwerking!"

Van Sandwich naar Euro’s

350.000

Bereik

Op social media hebben we 350.000 mensen bereikt uit de doelgroep van Chef Maison.

2.312

Websitebezoekers

Ruim tweeduizend geïnteresseerde mensen uit de doelgroep van Chef Maison zijn naar de website gegaan na het zien van een advertentie.

9%

Click-through rate

Gemiddeld klikt 9% van de mensen uit de doelgroep die de advertentie voorbij zien komen door naar de website van Chef Maison.

Chef Marketing is aan zet...

Chef Maison biedt de beste private chefs een podium om mensen een geweldige avond te bezorgen. De doelstelling van de samenwerking tussen Social Spread en Chef Maison is het realiseren van meer traffic en boekingen op het platform van Chef Maison. Hiervoor hebben wij Google en Facebook campagnes opgezet die wij dagelijks monitoren en optimaliseren. Uiteindelijk is Chef Maison in de maand december helemaal volgeboekt!

Over Chef Maison

Chef Maison is hét platform waar top privéchefs samenkomen om culinaire liefhebbers een onvergetelijke avond te bezorgen. Duik in hun community van gepassioneerde thuiskoks, ontdek hun expertise en laat je verrassen door de unieke dinerervaringen die ze bieden, perfect afgestemd op diverse speciale gelegenheden.

Waar mogen wij jou mee helpen?

marketing succes adverteren webshop bestellingen verkopen
Online marketing
Laat ons je gids zijn in deze digitale reis en samen ongekende resultaten behalen.
website laten maken goedkoop seo uitbesteden betaalbaar
Website & SEO
Ga voor een responsieve, converterende website en zet jouw verhaal krachtig in de markt. En zorg dat je door de juiste mensen wordt gevonden, door SEO optimalisatie.
social media marketing succes profiel engagement netwerk linkedin instagram facebook
Social media
Maximaliseer je impact op social media met Social Spread's effectieve aanpak.